MECHANICAL ENGINEER VOOR CEGELEC FIRE SOLUTIONS te EREMBODEGEM

Werken voor VINCI Energies, daar krijg je energie van! Wie ben jij? Je bent op zoek naar een job die je alle kansen biedt. Om jezelf te ontplooien, om in team te werken, om door te groeien. De nagel op de kop? Dan zit je bij VINCI Energies helemaal op je plaats. Want wie barst van talent en motivatie, willen we er graag bij. Hoe diverser, hoe beter trouwens: we zijn op zoek naar heel wat verschillende profielen. Van gekwalificeerde technici tot projectmanagers, van pas afgestudeerden tot doorgewinterde professionals.

Wil je een opleiding volgen terwijl je voor ons werkt? Fijn! Daar stimuleren we je graag in. We zijn er namelijk rotsvast van overtuigd dat investeren in mensen van levensbelang is. Gelukkige werknemers zijn gemotiveerde werknemers, toch? Dat straalt dan weer af op onze klanten. Want zijn zij tevreden? Dan geeft ons dat de ruimte om te blijven groeien … en toppers zoals jij aan te werven. Zo is de cirkel mooi rond.

VINCI Energies is in België actief in de industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten. En heeft elf merken onder zijn vleugels: Actemium, Axians, Cegelec, Comantec, G+H Montage, Hooyberghs, ITB, Omexom, Televic AV, TranzCom en VINCI Facilities.

Ben je geïnteresseerd in #branddetectie en/of #brandbeveiliging? En noteer je graag een job voor de marktleider in solutions en services voor de industrie op je cv? Dan is CEGELEC FIRE SOLUTIONS voor jou de ideale match. Je komt terecht in een bedrijf dat toegevoegde waarde biedt door de industriële activiteit en processen bij klanten te optimaliseren. Onze ijzersterke reputatie krijg je er als werknemer gratis bij!

Functiebeschrijving

Doelstelling :

De mechanical engineer werkt het globaal ontwerp van de klant uit tot in de details op het vlak van #montage van #sprinklerinstallaties.

Taken :

Zelfstandig opmaken van tekeningen

Opmaken van berekeningen , AS -built dossier, archiveren.

Opstellen van de specificaties voor het materiaal en bestellen van materiaal. Instructies voor het gebruik vh materiaal voorbereiden.

Deel uitmaken van het projectteam on site

Zorgen voor de goedkeuring van de ontwerpen bij het studiebureau of de interne engineering

Ontwerpen en techni

sche oplossingen bespreken met de klant

Profiel :

Zelfstandig kunnen werken, initiatief nemen, houden van detail, goed werk willen afleveren. Leergierig zijn en veel inzet vertonen.

Interesse? Solliciteer via deze website of stuur een mailtje naar : Christine.van-der-plas@actemium.com

uw kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.

 

 

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.