Powered by
your energy

Vol van energie

Ben jij geïnteresseerd in het onderhouden van technische installaties? In het welzijn van eindgebruikers door een aangename werkplek aan te bieden? Dan is een job bij VINCI Facilities iets voor jou !

Kom je bij ons werken? Dan zet je mee je schouders onder onze visie: zorg dragen voor gebouwen, hun eindgebruikers en het milieu. Dat doen we door onze kennis van technische installaties in gebouwen te combineren met die van energiebeheer. Daarnaast hebben we heel wat ervaring met publiek-private samenwerkingen en kunnen we het beheer van gebouwen op lange termijn waarborgen. Door onze dagelijkse aanwezigheid op de sites van onze klanten, krijgen we snel en gericht input om oplossingen op maat voor te stellen.

Onze aanpak? Die is globaal, klantgericht en technisch onderbouwd. Is dat helemaal jouw manier van werken? En ben je gepassioneerd door gebouwen en techniek? Denk dan aan een job bij VINCI Facilities!

Onze waarden

 • Autonomie

  “Samen met mijn team beheer ik de onderhoudscontracten van 200 sites voor 80 verschillende klanten. Ik heb veel autonomie en ik beheer mijn team en portfolio alsof het mijn eigen kleine onderneming is.”

  Gregory, Contract Manager

 • Verantwoordelijkheid

  “Mijn job als Facility Manager is uiterst gevarieerd en vraagt een grote verantwoordelijkheid. Dankzij het brede palet aan taken, blijft het werk zeer afwisselend en uitdagend.”

  Adriaan, Facility Manager

 • Ondernemerschap

  “Mijn taak is om een project van A tot Z op te volgen en dit binnen de voorziene termijn en het vooropgestelde budget. Deze job is zeer afwisselend waarbij elk project een nieuwe leerschool is.”

  Michaël, Project Manager

 • Vertrouwen

  “Elke dag brengt nieuwe uitdagingen. En als ik het antwoord niet direct kan vinden, weet ik dat ik op mijn collega’s kan vertrouwen en een beroep kan doen op hun expertise.”

  Aude, HR Business Partner

 • Solidariteit

  “VINCI Facilities heeft mij de mogelijkheid gegeven om de eerste jaren ervaring op te doen door met collega techniekers herstellingen en onderhoud uit te voeren bij klanten.”

  Pieter, HVAC Technieker

Onze expertise

VINCI Facilities draagt zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu. Als onderdeel van de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en Multi Technisch beheer. In België stelt VINCI Facilities meer dan 405 mensen te werk, goed voor een omzet van 66 miljoen in 2020.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.