Bouw
aan je carrière

Je talent volledig ontplooien

Het is de ambitie van VINCI Facilities om een werkomgeving te creëren waar elk individu zijn of haar talenten volledig kan ontplooien. Ons beleid is erop gericht om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrièreperspectieven in de groep te bevorderen. Concreet bieden we onze werknemers opleidingen, integratieprogramma’s en verschillende doorgroeimogelijkheden.

 • VINCI Facilities zoekt meerdere HVAC techniekers

  VINCI Facilities zoekt meerdere HVAC techniekers voor verschillende regio's in België. Ben jij autonoom, zelfstandig en neem je initiatief ? Ben jij in het bezit van een GI / GII / koelattest ? Dan is een job als HVAC technieker iets voor jou ! Solliciteer nu op onze openstaande vacatures.

  Lees meer
 • Begeleiding
  van je carrière

  Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt VINCI Facilities ervoor dat je begeleid wordt.

  Lees meer
 • Versterk
  je vaardigheden

  Opleidingen, mobiliteit, promotie: VINCI Facilities bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

  Lees meer
 • Hoe
  solliciteren?

  Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij VINCI Facilities Belgium? We bieden je verschillende mogelijkheden.

  Lees meer

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.