Bouw
aan je carrière

Je talent volledig ontplooien

VINCI Facilities wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Ons beleid is erop gericht om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrièreperspectieven in de groep te bevorderen. Concreet bieden we onze werknemers opleidingen, integratieprogramma’s en verschillende doorgroeimogelijkheden.

 • VINCI Facilities zoekt meerdere HVAC techniekers

  VINCI Facilities zoekt meerdere HVAC techniekers voor verschillende regio's in België. Ben jij autonoom, zelfstandig en neem je initiatief ? Ben jij in het bezit van een GI / GII / koelattest ? Dan is een job als HVAC technieker iets voor jou ! Solliciteer nu op onze openstaande vacatures.

  Lees meer
 • Begeleiding
  van je carrière

  Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt VINCI Facilities ervoor dat je begeleid wordt.

  Lees meer
 • Versterk
  je vaardigheden

  Opleidingen, mobiliteit, promotie: VINCI Facilities bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

  Lees meer
 • Hoe
  solliciteren?

  Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij VINCI Facilities Belgium? We bieden je verschillende mogelijkheden.

  Lees meer

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.