Waarom werken
bij VINCI Facilities?

Onze werknemers vormen de basis van ons succes. Dankzij jou, je talenten en je vaardigheden kan VINCI Facilities zijn doelen bereiken.

Onze medewerkers zijn de sleutel van het succes van VINCI Facilities. Ze zijn onze beste ambassadeurs in de omgang met onze klanten en voeren onze strategieën uit. Hierdoor zijn ze onze grootste aanwinst voor gezamenlijke groei. Dankzij je initiatieven, projecten en engagement om onze klanten tevreden te stellen en om te evolueren, kunnen we onze talloze projecten succesvol blijven uitvoeren. Dus waarom precies werken bij VINCI Facilities en onze typerende bedrijfscultuur uitdragen?

Omdat we je ondernemingsgeest cultiveren

Initiatieven nemen, risico’s beoordelen, succes visualiseren en effectief bereiken… De bedrijfscultuur van VINCI Facilities is gebaseerd op verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen in onze teams. We geloven in onze werknemers en hun ideeën. Sluit je bij ons aan en help onze toekomst vorm te geven.

Omdat onze diversiteit een sterkte is

Ongeacht je profiel zijn we op zoek naar gemotiveerde mannen en vrouwen, jong en oud en van alle achtergronden, die onze passie voor dit werk delen. We bieden iedereen dezelfde kansen via opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen, is ons sterk punt. Kom werken bij een groep die trots is op zijn menselijk kapitaal.

Omdat we je vaardigheden helpen versterken

Via onder andere persoonlijke coaching en interne doorgroeimogelijkheden investeren we in de knowhow van onze getalenteerde werknemers. Ongeacht je achtergrond creëren we een omgeving die je kwaliteiten bevordert. De ontplooiing van je potentieel maakt ons immers sterker.

Omdat “echte successen gedeeld worden”

We groeien dankzij de aanwerving van nieuw talent, de integratie van nieuwe technologieën en de ontwikkeling van nieuwe methodes. Kennisdeling is ongetwijfeld een voordeel voor iedereen. Daarom bevorderen we open informatie-uitwisselingen en een netwerkcultuur. De samenwerking tussen de verschillende business units en teams via ons netwerk maakt integraal deel uit van onze dagelijkse realiteit. We delen productiemiddelen, knowhow en activiteiten. Werken bij VINCI Facilities is werken in een groep waar mensen van elkaar leren.

Ontmoet ons

We nemen regelmatig deel aan fora en handelsbeurzen. Deze events zijn ideaal om ons te ontmoeten en beter te leren kennen. In 2020 zal VINCI Facilities aanwezig zijn op volgende jobbeurzen:

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.