Begeleiding
van je carrière

Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt VINCI Facilities ervoor dat je begeleid wordt.

De ontwikkeling van de vaardigheden en expertise van onze werknemers is één van onze prioriteiten. Hetzelfde geldt voor de introductie van nieuw aangeworven medewerkers: hun integratie is essentieel voor een geslaagde rekrutering. Binnen onze VINCI Facilities Business Units beschikken we over een aantal procedures om nieuwe werkkrachten succesvol te integreren, waaronder:

  • Een integratie- en opleidingsprogramma
  • Introductiedagen voor nieuwe medewerkers: worden georganiseerd om de Groep en zijn activiteiten voor te stellen. Tijdens deze dagen kan je kennismaken met nieuwe medewerkers van andere business units en die andere profielen hebben, alsook praten met het topmanagement van de groep.

Mentoring: coaching en carrièreswitches

Mentoring of coaching van nieuw aangeworven medewerkers door hun meer ervaren collega’s is een vaak toegepaste praktijk in de Groep en draagt actief bij tot de overdracht van onze bedrijfskennis en -cultuur. Respect voor geroutineerde werknemers en hun expertise is diepgeworteld in de cultuur van de Groep.

Bij VINCI Facilities gaat mentoring verder dan wat de wetgeving voorschrijft in het kader van leercontracten en stages. Het heeft ook al zijn nut bewezen in andere loopbaanfasen: na een transfer, een nieuwe jobposting of de reorganisatie van een job ten gevolge van een ongeval of handicap.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.