Hoe
solliciteren?

Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij VINCI Facilities Belgium? We bieden je verschillende mogelijkheden.

Rekrutering gebeurt op lokaal niveau en in nauwe samenwerking met het werkterrein. Als je aanvraag geselecteerd wordt, nodigen we je uit om kennis te maken met de mensen met wie je in je toekomstige business unit zult samenwerken.

Online solliciteren voor een stageplaats of job

We posten regelmatig de jobomschrijvingen van vacatures op de VINCI Facilities vacaturepagina en op onze LinkedIn en Facebook pagina. Je cv wordt zorgvuldig bestudeerd. Als je niet aan het profiel beantwoordt, bewaren we je cv voor toekomstige vacatures.

Ontmoet ons

We nemen regelmatig deel aan fora en handelsbeurzen. Deze events zijn ideaal om ons te ontmoeten en beter te leren kennen. In 2019 was VINCI Facilities Belgium aanwezig op volgende jobbeurzen:

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.